atenció

 

El principal avantatge de participar a CATformació és tenir l'atenció directa d’un cos tècnic que rep i administra una gran quantitat actualitzada d’informació, procedent directament de tots els canals de participació que manté.

Especialistes del sector amb la millor informació treballant per a nosaltres

L’associat gaudeix de tota aquesta informació mitjantçant circulars, reculls informatius, normatius i de premsa. Molta d’aquesta informació, processada i organitzada, és directament accessible a Internet mitjançant un àrea privada per a membres associats.

informació

 

La solidesa d'una institució organitzada

orientació

margin-bottom: 100px;margin-bottom: 100px;

També, se’n beneficia individualment de l’orientació tècnica d’un Gabinet Assessor especialitzat en el sector que dona suport per a les qüestions administratives en la gestió de l’activitat formativa del seu centre.

Treballem per millorar

A més, els associats poden assistir als diferents esdeveniments que CATformació organitza com sessions informatives, conferències, col·loquis, seminaris i reunions de treball sobre temes d’especial rellevància responent a les preocupacions i necessitats del associats.

events

 

Un punt de trobada on crear lligams i sinèrgies de treball

conveni

 

CATformació és la Patronal que signa el Conveni laboral de la formació no reglada de Catalunya, representant a les empreses del sector. Aquest respon a la nostra realitat laboral, i facilita a totes les empreses del nostre sector un marc laboral de referència que ens permet actuar amb màximes garanties legals, lluny de la realitat actual, en què moltes empreses de formació estan en una il·legalitat permanent. CATFORMACIÓ facilita l’assessorament als associats i compta amb el recolzament d’un expert en la negociació del Conveni.

Escriu-nos!

    Accepto la política de privacitat

    Troba’ns