Benvingut 2022: l’any de la formació!

Tot i ser un sector avesat a les emocions fortes, reobrir la seu de CATformació aquest 2022 provoca cert vertigen.  

Les oportunitats i reptes que ens prepara l’any nou no es recorden des de l’arribada de les primeres subvencions europees als anys ‘90 – que van transformar el sector per sempre. 

D’una banda, els fons Next Generation-EU i REACT-EU ens obriran oportunitats tant en forma d’ajuts directes com a través de nous programes de formació i requalificació. Estareu puntualment informats de com accedir-hi a través dels nostres canals habituals de comunicació . 

De l’altra, posarà a prova la nostra capacitat com a empreses i com a col·lectiu d’aprofitar el moment i adaptar-nos als canvis al ritme necessari sense perdre de vista la sostenibilitat a llarg termini. 

Per a l’Administració no suposarà un repte menor: si l’execució dels pressupostos ja tenia marge de millora amb dotacions pressupostàries més modestes, l’arribada dels nous fons tensarà al límit la seva capacitat d’executar pressupostos. Com sempre, des de CATformació farem les aportacions necessàries i col·laborarem amb tots els responsables tècnics i polítics que ens ho demanin.  

Deixem enrere un 2021 marcat encara pels estralls de la pandèmia i els reptes d’adaptació que ha suposat per a molts centres; encetem un 2022 que dona per suposada l’adaptació i en què tocarà conviure amb normalitat amb el virus.  

Març de 2020 queda lluny. Després de dos anys tràgics per l’immens cost humà i social d’aquesta pandèmia, 2022 anuncia un sol radiant, com a mínim, en oportunitats econòmiques per al sector. 

Ens dediquem a fer créixer les persones, i malgrat que sabem que no hi ha fons europeu que compensi la pèrdua de vides humanes, nosaltres seguirem amb el nostre afany tot recordant els que ens han deixat.  

Ens toca aprofitar les oportunitats que vindran per continuar millorant el present i el futur de les persones. Toca arremangar-se per als reptes que vindran.  

Bon any 2022 a tothom.