CATFormació estableix el mes de setembre com el moment clau per reprendre els cursos de formació professional

El mes de setembre és un dels moments claus de l’any pels alumnes que volen definir el seu camí formatiu per complir els seus objectius i  metes professionals.  

Coincidint amb el final de l’època estival, és important anticipar-se a les circumstàncies i començar a planificar, com més aviat millor, el nou curs de la mà de projectes il·lusionants que ajudin millorar la situació laboral actual.

Independentment que si el que es busca és trobar una feina per a tota la vida, treballar en allò que veritablement apassiona o emprendre un propi projecte: el més important és tenir clar l’objectiu i adquirir les eines necessàries per aconseguir-ho. 

Per poder assolir aquests objectius professionals és fonamental comptar amb una excel·lent organització que ofereixi a l’alumne els cursos de formació ideals per complementar les seves competències professionals. 

Qdcursos permet trobar la millor formació  aquest mateix mes de setembre

La patronal CATFormació ha engegat un immens projecte de digitalització del sector de la formació amb la creació de l’aplicació Qdcursos, que va néixer amb l’objectiu de facilitar l’accés universal de la ciutadania a tota l’oferta de Formació Professional Ocupacional que es desenvolupi al país.

Qdcursos és una aplicació capdavantera i referent que conté tota l’oferta formativa de formació professional ocupacional de tot el territori català, en una sola APP. La finalitat ha estat apropar els centres i els alumnes, per facilitar-los l’accés a tota la formació.

Estudiar és una activitat que implica temps i dedicació. Per això, quan arriba el moment d’escollir què estudiar, és una decisió que no s’ha de prendre de manera precipitada. És fonamental conèixer quins són els interessos i quin tipus d’activitats motiven, per poder enfocar clarament el camí ideal per incrementar les competències professionals.

Per a qualsevol alumne és una premissa fonamental conèixer i saber escollir quina és la millor opció acadèmica que permet desenvolupar com a professional i rebre la formació més adequada per aconseguir els objectius professionals. 

Qdcursos: la solució a la formació professional

L’aplicació de Qdcursos compta amb un cercador intel·ligent que mostra els resultats de la cerca dels cursos prioritzant sempre les necessitats de l’alumne. També mostra els interessos dels usuaris, els itineraris formatius que cal completar o, fins i tot, la proximitat als diferents centres d’estudis.

L’equip de marketing de la patronal CATFormació, ideòlegs d’aquest procés digital, expliquen quees tracta d’una aplicació capdavantera i referent que vol convertir-se en el punt de referència de tots els alumnes que desitgin formar-se per millorar les seves competències professionals”. A més, asseguren queQdcursos ja compta amb més de 7.450 inscripcions en les cursos formatius en només nou mesos de vida de l’aplicació”.