CATformació obté unes de les valoracions tècniques més altes

Aquest any 2015, el Consorci per la Formació Contínua de Catalunya, va treure a convocatòria per primer cop a múltiples entitats formatives, el seu Pla formatiu sectorial i transversal.

Atès la importància que la nostra Patronal atorga a la formació de tots els seus treballadors, vam considerar oportú presentar-nos amb tots els nostres recursos disponibles. Així doncs, en aquesta nova etapa, la decisió presa juntament amb els centres que així ho van manifestar lliurament, va ser la de formar una agrupació amb l’objectiu d’assolir la millor puntuació possible per fer realitat aquest desig de servei al nostre sector.

Fins a data d’avui, com a Patronal més representativa del nostre sector, CATformació ha adquirit una gran experiència participant any rere any en la gestió de cursos per a treballadors que gestionava el Consorci. En la convocatòria d’enguany, s’ha avaluat l’experiència prèvia, les instal·lacions, el personal docent, la coherència i qualitat del programa formatiu, i l’abast territorial i multisectorial d’aquesta oferta.

Conseqüentment, és un orgull per nosaltres comprovar el reconeixement d’aquesta tasca que duem a terme fa anys en benefici del nostre sector, a l’assolir una de les valoracions tècniques més altes, tan pel que fa al Pla sectorial com al transversal, amb 93 i 92 punts sobre 100 respectivament.

Sabedors de la responsabilitat que se’ns ha atorgat, ara és hora de seguir treballant i ser fidels als nostres principis de millorar la qualificació dels treballadors del nostre sector i dels treballadors que es formen als nostres centres, per tal d’aconseguir un dels grans objectius de CATformació, que no és altra que seguir oferint una formació de qualitat adaptada a les necessitats dels treballadors i les empreses.