25è ANIVERSARI D’INTAC VIC

El passat 11 de desembre de 2014 un dels nostres centres associats,  INTAC VIC, va celebrar amb una gran festa el seu 25è. aniversari.

INTAC VIC,és un centre de formació de referència a la comarca d’Osona que ofereix un servei integral en matèria de Recursos Humans i que té, a banda de la formació de professionals, la selecció de tècnics i directius entre els seus principals serveis.

El lloc de celebració va ser l’emblemàtic espai de l’Orfeó Vigatà, església sense ús litúrgic ubicada a Vic que s’ha reconvertit en un centre cultural d’ús polivalent, el qual està preparat per a oferir concerts de tipus molt divers.

L’acte va reunir més de200 persones, les quals van gaudir d’un sopar-espectacle que volia ser, segons les paraules de la Directora General d’INTAC VIC, MªÀngels Mompín, un regal d’autèntic agraïment als seus clients, empleats i col·laboradors, doncs ells han permès arribar a la companyia a aquesta data amb “bona salut” empresarial.

Els conductors de l’event van ser el popular duet Mali Vanili, autors de la cançó “Espanya carinyo, lo nostre no funciona”, que es van cuidar d’entretenir als assistents i de donar veu a l’acte.

La vetllada va concloure amb la bufada d’espelmes d’un gran pastís i música dels anys 80, recordant l’època que es va fundar l’empresa, que va animar a ballar a la majoria d’assistents.

 

Mª Àngels Mompín

Directora General d’INTAC VIC