Què és Qdcursos?

Una aplicació capdavantera i referent que conté tota l'oferta formativa de formació professional ocupacional de tot el territori català, en una sola APP. L'objectiu ha estat apropar els centres i els alumnes, per facilitar-los l'accés a tota la formació.

 

Idea del Projecte Qdcursos

CATFormació, des de fa uns mesos, ha engegat un projecte de digitalització del sector de la formació amb la creació de l'aplicació Qdcursos, que va néixer amb l'objectiu de facilitar l'accés universal de la ciutadania a tota l'oferta de Formació Professional Ocupacional que es desenvolupi al nostre país.

 

Com funciona l’APP Qdcursos?

L'aplicació de Qdcursos compta amb un cercador intel·ligent que mostra els resultats de la cerca dels cursos prioritzant sempre les necessitats de l'alumne. També mostra els interessos dels usuaris, els itineraris formatius que cal completar o, fins i tot, la proximitat als diferents centres d'estudis

A més, incorpora un procés d'inscripció integrat per posar les coses encara més fàcils. Qdcursos ofereix la possibilitat d'inscriure's directament al curs escollit, des del propi dispositiu, sense haver de sortir de l'aplicació ni fer gestions complicades.

 

Què inclou?

També inclou els horaris, les aules, el temari, els objectius generals i específics i les disponibilitats de places del curs. Fins i tot conté els certificats oficials en cas que el centre en disposi. Una aplicació que ofereix una comunicació directa i segura entre el professor i l'alumne a través de l'opció del xat incorporat.

 

 

 

Descarregar Aplicació Android

Android

Descarregar Aplicació iOS

Apple

Vols rebre informació? Omple el formulari!